Dzīves gudrība vienmēr ir dziļāka un plašāka par cilvēku gudrību.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Ušakovs par ielu remontiem: Nav tik traki, kā to mēģina pasniegt
Publicēts 31. augustā, 2017.
Sastrēgumi un haoss pilsētas ielās turpinās, termiņi tiek pagarināti un, sākoties skolas gaitām, Rīga būs izteikti lēna, tomēr Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) norāda, ka apmierināts noteikti neesot, bet neesot arī tik traki, kā to mēģina pasniegt.

LTV „Rīta panorāmā” Rīgas mērs informēja, ka ceļu būvniekiem Rīgā līdz šim ir uzlikti kādi 25 sodi par nepareizu satiksmes organizāciju ielu remontdarbu laikā, tomēr šogad situācija esot nesalīdzināmi labāka.

„Latvijā nemaz neesot tik daudz plastmasas barjeru, lai visu remontdarbu vietās Rīgā izveidotu pagaidu ietves gājējiem, bet reizēm problēmas vienkārši esot ar būvnieku attieksmi,” pauž Ušakovs.

Ņemot vērā, ka plānotajā termiņā tomēr nesanāks savest visu paredzētajā stāvoklī, Rīgas mērs norādīja, ka nākamgad ceļu remontus galvaspilsētas ielās plāno sākt agrāk – maijā.

Tāpat intervijā tika jautāts mēra viedoklis par Skanstes tramvaja lietderību.

„Viss ir darīts pareizi, jo šis esot bijis vienīgais ceļš, kā apgūt Eiropas Savienības fondu līdzekļus šajā jomā. Vispirms tikšot izveidots tramvaja kustības aplis, kuram vēlāk varēšot pievienot citas pilsētas apkaimes,” skaidro Ušakovs.

Nenoliedzami pilsēta ir ļoti mainījusies un attīstījusies Ušakova laikā un viņš arī pauž, ka Skanstes tramvajs neesot Skanstes ielas rajona interesēs, bet gan visu rīdzinieku interesēs.

Foto: Rīgas dome


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: