Dzīves gudrība vienmēr ir dziļāka un plašāka par cilvēku gudrību.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
“Vienotībai” ir labs pamats būt ievēlētai nākamajā Saeimā, uzskata Ašeradens
Publicēts 21. augustā, 2017.
Partijai “Vienotība” ir labs pamats būt ievēlētai nākamajā Saeimā, intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja jaunievēlētais “Vienotības” valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

Viņš uzskata, ka sabiedrība partiju “Vienotība” novērtē pārāk zemu, jo tās potenciāls ir lielāks. "Partijai ir ļoti laba valde un komanda kopumā," uzsvēra Ašeradens.

Viņš norādīja, ka lielākie intriganti ir aizgājuši vai arī pieteikuši savu aiziešanu no partijas. Politiķis gan vārdos nenosauca šos "intrigantus".

"Šobrīd vissvarīgākais ir radīt jaunu vīziju par partijas darbu un gatavoties nākamajām Saeimas vēlēšanām," sacīja Ašeradens, piebilstot, ka partijai ir labs pamats būt ievēlētai nākamajā Saeimā.

"Visbeidzot ir jādiskutē par iespējamiem sadarbības modeļiem un jāvirzās uz vēlēšanām," uzsvēra politiķis.

Runājot par Solvitas Āboltiņas nākotni partijā, Ašeradens norādīja, ka Āboltiņa līdz rudens sesijas beigām pametīs Saeimas frakcijas vadītājas amatu. Uz kādu laiku sadarbības koordinēšanu starp valdi un frakciju uzņemsies parlamentārietis Ainars Latkovskis.

Nedēļas nogalē partijas "Vienotība" kārtējā kongresā par valdes priekšsēdētāju ievēlēts Ministru prezidenta biedrs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, savukārt par partijas domes priekšsēdētāju kļuvis Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš, viņa vietniece būs Santa Zarāne.

Partijas "Vienotīa" valdē nākamos divus gadus strādās Vilnis Ķirsis, Rihards Kozlovskis, Edgars Rinkēvičs, Kārlis Šadurskis, Jānis Reirs, Ainars Latkovskis, Hosams Abu Meri, Laimdota Straujuma, Raimonds Čudars, Jānis Rozenbergs, Olafs Pulks, Uģis Rotbergs, Edgars Ikstens, Edmunds Jurēvics.

Kongresa delegāti balsoja arī par Revīzijas komisijas locekļiem, šajā komisijā apstiprinot Andri Ārgali, Baibu Ervaldi, Didzi Bruklīti, Gati Puriņu, Gunāru Laicānu, Jāni Lazdānu, Jāni Zariņu, Kristīni Lindbergu, Lindu Zarāni.

Foto: Saeimas kanceleja


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: